Laatste nieuws

Deze boeren hangen de vlag op omdat…

Niek Gielen uit Heide hangt de vlag op omdat…

“Ik hang de vlag op, om de boeren te steunen. Wil jij over dertig jaar nog mijn producten in de schappen hebben? Steun ons dan!”

 

Karin van Ass uit Venray hangt de vlag op omdat…

“Ik hang de vlag op, omdat ik niet weet waar het naartoe gaat met de agrarische sector. Daarom wil ik de burgers vragen om de boeren te steunen. Zodat we in de toekomst ook het gezonde, mooie voedsel uit Nederland kunnen blijven eten. Steunen jullie ons ook?”

Sef Michels uit Heide hangt de vlag op omdat…

”Ik hang de vlag op omdat de politiek steeds meer regels opstelt, waardoor het steeds lastiger wordt voor de bedrijven hier in Nederland. Hierdoor zien we in de toekomst onze agrarische producten te weinig in de supermarkt liggen.”


Leon Janssen uit Heide hangt de vlag op omdat…

“Ik hang de vlag op omdat Nederland met het huidige stikstofbeleid door aan het draaien is. Ik maak me oprecht zorgen of er over 10 jaar nog wel veilig en gezond voedsel is voor iedere portemonnee in Nederland.”

 

Varkenshoudster Francis hangt de vlag op omdat…

“Ik hang de vlag op omdat wij boeren niet alleen belangrijk zijn voor het voedsel, maar ook voor de leefbaarheid van het platteland. Een mooi voorbeeld is de carnavalsoptocht van Venray, waarbij de boerengemeenschappen niet alleen de loodsen beschikbaar stellen, maar ook de voertuigen voor het trekken van de praalwagens.”